Kleurvormgeving

Sinds 2001 , na het behalen van het diploma binnenhuisarchitectuur en het volgen van de specialisatie “kleurvormgeving voor het interieur en het exterieur” kunnen wij u als professioneel kleurvormgever  in samenwerking met onze vak-opgeleide schilders van Harleman Schildersbedrijf  trots laten zijn op uw project.

Kleurvormgeving is een extra service die wij u bieden wanneer onze vak-schilders de werkzaamheden mogen uitvoeren. Rekening houdende met uw wensen wordt er een kleurenplan gemaakt voor binnen of voor buiten. Tijdens de uitvoering volgen we  nauwlettend het te schilderen project op locatie en sturen we daar waar nodig bij, de ideale combinatie. Zo kunnen we het kleurenplan uit voeren met de juiste kwaliteit.

Uw opdracht is onze uitdaging!

Interieurkleuren
Met kleur en wandafwerking creëer je de meest fantastische effecten maar het kiezen van de juiste kleur/wandafwerking is niet altijd makkelijk. Lichtinval, de grootte van de ruimte, kleur van de vloer en bestaande elementen zijn van invloed hoe een kleur ervaren wordt. Ieder heeft zijn eigen kleurvoorkeur, z’n persoonlijke smaak. Een kleuradvies kan helpen om deze voorkeur vorm te geven.

Exterieurkleuren
Meestal krijgt het uiterlijk van de woning en of bedrijf minder aandacht en gaat men in de bestaande kleuren weer verder, toch is het soms goed om ook uw woning of bedrijf van verfrissende uitstraling te voorzien.

voor meer inspiratie  www.kleurvormgever.nl

P1080505