Kleine schilderwerkzaamheden


ruimdenkenBuiten Schilderwerk

Speciaal voor de kleine schilderklussen hebben wij een schilders /glaszetters die dit voor u kunnen uitvoeren b.v. alleen uw voordeur, of het vervangen /schilderen van een onderdorpel. U wilt natuurlijk dat uw woning, bedrijfspand, kortom uw onroerend goed er piekfijn uitziet. Kiezen voor vakkundig onderhoud van het schilderwerk is verstandig. Kwaliteitsschilderwerk voorkomt voortijdige veroudering en renovatie, daarnaast is goed verzorgd en mooi schilderwerk een meerwaarde voor uw woning en/of bedrijf.
Harleman schildersbedrijf voert ook uw kleine schilderwerkzaamheden uit met professionele, hoogwaardige producten waarbij een fraai en duurzaam eindresultaat vanzelfsprekend is. Alle kleine en grote buiten schilderwerkzaamheden worden door ons uitgevoerd, van een voordeur of een dakkapel tot gehele woningen en bedrijfsgebouwen.
We werken voor vele particuliere opdrachtgevers maar ook voor bedrijven, woningcorporaties, zorginstellingen en scholen. Harleman Schildersbedrijf denkt graag met u mee over kleuren, productmogelijkheden en onderhoudsbesparing. Zo ontstaat er in samenspraak met u een prima plan van aanpak.

 

Binnen Schilderwerk

Harleman schildersbedrijf heeft ruime ervaring met het realiseren van binnenschilderwerk, hierbij staan creativiteit en een goed eindresultaat voorop. Conform de geldende milieu-eisen wordt binnen alleen gewerkt met oplosmiddelvrije producten die reukarm en sneldrogend zijn. Deze verfproducten zijn afkomstig van bekende fabrikanten als Sikkens en Sigma. Door de combinatie van het vakmanschap van onze schilders en het gebruik van kwaliteitsproducten zult u zien dat er, binnen alle mogelijkheden, een goed resultaat wordt behaald.

9% BTW op schilderwerk

Op het schilderwerk aan woningen ouder dan 2 jaar hanteren we het lage btw tarief van 6% op zowel het arbeidsloon als het materiaal.